Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Wednesday, 16-May-2007 01:40
Sukan Tahunan Tadika Anakku Sayang
Masih hutang satu lagi entry (Sori Cak... picture tuu Ayah lisa peram.. nk buat pekasam kot LOL)

So, start with sukan ni dulu ok.

Program: Sukan Tahunan Tadika Anakku Sayang
Tarikh: 13 Mei
Tempat: Padang MPSJ Seri Serdang
Acara yang Lisa masuk: Rebut kerusi ( Hadiah Saguhati), Lari bawa belon berisi air ( Tempat Pertama) :horay: LOL
Acara yg Ayah masuk: Pijak belon (kalah teruk), Makan aiskrim (tak masuk ranking langsung!!!..)

Masa sukan tu lisa demam sikit. Sbb tuu muka dia masam jer. kelakar laa anak mak nie kecik2 dah masuk sukan. kira ok jugak laa ada lah jugak bawak balik hadiah! LOL harapkan mak ni kaki bangku..LOL

Lisa bukan tahu sgt bersukan nie. masa senam aerobik, dia tak mau buat pun padahal kat umah asik practice jer. maybe sbb dia demam kot. Then ayah dia dok rapat kat dia suh dia senam robik.. lagi laa tak mau dia.. Muka dia MASAM jer! Lepas abis senam robik tuu, semua org dah beratur keluar padang, Tapi Lisa sorang jer yg tak kluar2 padang, semua org gelakkan dia sbb dok tgh2 padang tuu sorang2. Tak lama pas tuu cikgu dia dtg pimpin tgn dia bawak kluar LOL LOL.

Masa acara rebut kerusi, cikgu dia yg pimpin tgn dia suh dia rebut duduk kat kerusi. Then, masa acara lari bawak belon tu, yan tolak2 punggung dia kasi dia lari cepat sikit.. hehehh mak dia yg lebih2. Dapat hadiah tabung & set alatulis. ok lah tuu kan..

Yg kesian Ayah lah.. masuk 2 acara. dua-dua TAK MENANG!. Tp takper semangat kesukanan tuu yg penting tuh (cover2) LOL. Mak, mcm biasa laa tak masuk apa2 acara sbb bz pegang 'Aasim yg tak berapa sihat jugak masa tuh (alasan LOL)

Sebelum bersurai, ada cabutan bertuah. Seperti biasa kami mmg TAK KAN DAPAT APA-APA HADIAH kalau bab tuh. mmg yan rase seumur hidup tak pernah kalau cabutan bertuah tuu yan menang. Ayah dia pun sama.. padahal kami dah amik 4 kupon tuu.. sbb banyak lebih. tak jugak menang. Apa malang laa kami berdua nih LOL. Sblm balik kami di beri nasik 2 bungkus, Selamat lunch hari tuh tak yah bli, tak yah masak...Balik, bagi lisa mkn ubat, terus TIDUR...

Cuba upload gambar asik laa error! ptg2 nanti try lagik.

Di sebabkan Fp bengong kat sini, tak blh upload gambar satu2, so terpaksa rela edit dan tampal cam ni.
Sebahagian gambar sukan masih diperam oleh Ayah lisa LOL

© Pidgin Technologies Ltd. 2016